Hogy tudnám ezeket kitörölni? Bővebben lent.
Elősször is leszögezném, hogy a számítógépekhez annyira értek mint a rakparton munkás a másodfokú egyenletekhez.
Szóval, a minap egy felesleges,réfóg nem hazsnált programot találtam a számítógépemen. Letöröltem, de manuálisan (én hülye), azaz lazán egy SHIFT+DELETE-tel töröltem a program fájlait abból a könyvtárból, ahova az installer tette. Tehát nem a 'Programok és szolgáltatások'-nál töröltem le, ezért az előbb említett listában a program neve még mindig megjelenik. Ez engem kifejezetten zavar. Ha ott próbálom eltávolítani, akkor valami 'A program már el lett távolítva, a program nem található' szöveget ír hibaüzenetként.
Tehát hogyan tudnám eltávolítani a listából mégis a program nevét? Esetleg vannak hátramaradt fájlok, amiket letörölve eltűnik?
Nem nagy probléma, de engem zavar, rend a lelke mindennek :D
Értelmes/nem retardált válaszokat szeretnék. Köszi! :D :)
ccleaner nevű programban van ilyen funkció.
Ez 90%-ban megoldja a problémát.
Ha nem, akkor a következő:
Start menü ha van, futtatás, regedit.
regeditben megkeresed ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall
Ezen belül kiválasztod a megfelelő program bejegyzését és szépen kitörlöd.
(Esetleg előtte csinálj biztonsági másolatot az uninstall bejegyzésről)
Hali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!