Samsung galaxy tab s 8.4 16GB lollipop az op rendszere?
Én nem tudtam eddig, de utána néztem, azért válaszolhatok?
" A szerintem, lehet nem válasz." Nem értem amit mond, tolmácsot szeretnék kérni.
"Lollipop stabil a készüléken? Nem akad, nincs gond vele?" Ezeknek csak akkor van értelme, ha már az van rajta.
Rendkívül hosszú, bonyolult keresés után jutottam a megoldásra amúgy. Órabérben jól jártam volna.
"Platform Android 4.4.2 (KitKat)" Vagyis gyárilag ezzel jön ki.
Itt a fórum első bejegyzésében találtam ezt is:
"Mikor érkezik az Android 5.0 Lollipop?
Várhatóan 2015 tavaszán, de lehet hogy csak nyáron."
Ajánlom olvasgasd a fórumot.
Kedves válaszoló
..hát igen..
Ezektől mentsen meg az ég, de legalább segítene... …és ne oktasson… Kicsit többet tudok a leírtak alapján, mint Ön, de ha nem így lenne, akkor is segíteni jó dolog ;-)
Nyelvtan: elégtelen
Szövegértés: elégtelen
op. (operációs) rendszer:
PC (Windows, Linux, stb.), Mac (OS), Okos eszközök (Android, Windows, OS, stb.)
Az operációs rendszert szokták kicsit tévesen platformnak hívni.
Azért írtam, hogy a lehet, szerintem nem válasz, mert a szerintemmel és a lehet mondatokkal, információkkal nem vagyok előrébb. Tippelni Én is tudok.
Pont a kérdőhely helyett:
„Én nem tudtam eddig, de utána néztem, azért válaszolhatok?”
Nyár van és már a Lollipop 5.02-es után kijött az 5.1.0 és az 5.1.2 is. Mivel nem tudom, hogy a samsung kiad frissítést a Tab S moderre, ezért gondoltam, hogy itt megkérdezem. (A Tab 4-re tudom kijött az 5.1.0. Pedig régebbi modell és 4.4.2 –vel jött ki annak idején a piacra. Nem is a 4.4.4-el.) A magyar fórumokon megy a zagyvaság össze-vissza. Amit állítanak, azt cáfolják a kommentbe… Miért nem lehet azt felfogni, hogy az írjon véleményt, esetleg tapasztalatot, stb. akinek van a birtokában tudás. Evvel az erővel írhatnék a Nők Lapjába. Miszerint a nők a köldökökön keresztül szülik meg a babákat. (Eget verő butaság. Tudom.)
Végül is csak azt tudom mondani, írni:
Segíteni szép és jó dolog.
(Felvettem kicsit az Ön stílusát, hátha megérti, amit ezzel akarok közölni, de ugyanakkor segítettem értelmezni mondandómat)
Kedves Kérdező!
Helyesírásomat csak akkor kérje rajtam számon, ha Ön hibátlanul ír, fogalmaz! ..hát igen..
,,Kicsit többet tudok a leírtak alapján, mint Ön, ..." Akkor miért kérdez? Esetleg akkor engem, egy tudatlan okoskodót is felvilágosítana arról, hogy mi az a helyes válasz, amit elfogadott volna?
"PC (Windows, Linux, stb.), Mac (OS)..." "The Macintosh is a series of personal computers (PCs) ..."
"Okos eszközök (Android, Windows, OS, stb.) " "iOS (originally iPhone OS) is a mobile operating system..."
Én legalább tárgyi tévedéseket nem vétettem. (A platform elnevezést a mobilarena.hu-tól vettem át, ha nekik megfelel nekem is.)
A magyar szakmai oldalak fórumain Ön szerint megbízhatatlan információk keringenek, de a gyakorikerdesek.hu-ra ír egy kérdést. Ez nem ellentmondás?
Megpróbálkozom egy (újabb) hasznos válasszal. Tessék felhívni a Samsung ügyfélszolgálatát.
Végül is csak azt tudom mondani, írni:
Segíteni szép és jó dolog.
u.i.: "(Felvettem kicsit az Ön stílusát, hátha megérti, amit ezzel akarok közölni, de ugyanakkor segítettem értelmezni mondandómat)" Örülök, hogy megtetszett Önnek a stílusom, nyugodtan használja, remélem hasonló örömöket lel benne mint jómagam.
Kedves válaszoló
Mivel Ön régi motoros a csesztetésben, ezért mindent elfogatok, amit ír. Meg tud győzni arról is, hogy van tündérország.
Csak pár megjegyzés.
Nincs felhívható ügyfélszolgálata a Samsungnak.
Olyan, hogy magyar szakmai oldalak fórum sincs. Kicsit belegondolva nem is lehet.
Nem mondta senki, hogy a gyakori kérdések oldala megbízható infó forrás. Pont Ön bizonyította be, hogy nem az.
Eddig úgy tudtam, hogy PC-m van, de most már büszke MPCs-es tulaj vagyok. Köszönöm a felvilágosítást.
Ahhoz képest, hogy feltettem egy egyszerű kérdést, nem segített csak kakit kevert. Megsúgom a megoldást. Akkor válaszolok a legjobb tudásom szerint, ha tudom a választ. Ennek hiányába nem írok zöldségeket.
Egyébként szorított az idő, ezért vettem ma egy Alcor ACCESS O819M 8" IPS Tablet PC 16GB WiFi 3G, GPS Android 4.4.2 fekete 49 190 Ft-ért az AQUA-ba. Tehát tárgytalan a kérdés. Köszönöm a túráztatást…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!