Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung galaxy tab s 8.4 16GB...

Samsung galaxy tab s 8.4 16GB lollipop az op rendszere?

Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon, aki tudja. A szerintem, lehet nem válasz. Lollipop stabil a készüléken? Nem akad, nincs gond vele?

2015. jún. 30. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam eddig, de utána néztem, azért válaszolhatok?

" A szerintem, lehet nem válasz." Nem értem amit mond, tolmácsot szeretnék kérni.

"Lollipop stabil a készüléken? Nem akad, nincs gond vele?" Ezeknek csak akkor van értelme, ha már az van rajta.

Rendkívül hosszú, bonyolult keresés után jutottam a megoldásra amúgy. Órabérben jól jártam volna.

[link]

"Platform Android 4.4.2 (KitKat)" Vagyis gyárilag ezzel jön ki.

Itt a fórum első bejegyzésében találtam ezt is:

"Mikor érkezik az Android 5.0 Lollipop?

Várhatóan 2015 tavaszán, de lehet hogy csak nyáron."

Ajánlom olvasgasd a fórumot.

2015. jún. 30. 11:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló

..hát igen..

Ezektől mentsen meg az ég, de legalább segítene... …és ne oktasson… Kicsit többet tudok a leírtak alapján, mint Ön, de ha nem így lenne, akkor is segíteni jó dolog ;-)

Nyelvtan: elégtelen

Szövegértés: elégtelen

op. (operációs) rendszer:

PC (Windows, Linux, stb.), Mac (OS), Okos eszközök (Android, Windows, OS, stb.)

Az operációs rendszert szokták kicsit tévesen platformnak hívni.

Azért írtam, hogy a lehet, szerintem nem válasz, mert a szerintemmel és a lehet mondatokkal, információkkal nem vagyok előrébb. Tippelni Én is tudok.

Pont a kérdőhely helyett:

„Én nem tudtam eddig, de utána néztem, azért válaszolhatok?”

Nyár van és már a Lollipop 5.02-es után kijött az 5.1.0 és az 5.1.2 is. Mivel nem tudom, hogy a samsung kiad frissítést a Tab S moderre, ezért gondoltam, hogy itt megkérdezem. (A Tab 4-re tudom kijött az 5.1.0. Pedig régebbi modell és 4.4.2 –vel jött ki annak idején a piacra. Nem is a 4.4.4-el.) A magyar fórumokon megy a zagyvaság össze-vissza. Amit állítanak, azt cáfolják a kommentbe… Miért nem lehet azt felfogni, hogy az írjon véleményt, esetleg tapasztalatot, stb. akinek van a birtokában tudás. Evvel az erővel írhatnék a Nők Lapjába. Miszerint a nők a köldökökön keresztül szülik meg a babákat. (Eget verő butaság. Tudom.)

Végül is csak azt tudom mondani, írni:

Segíteni szép és jó dolog.

(Felvettem kicsit az Ön stílusát, hátha megérti, amit ezzel akarok közölni, de ugyanakkor segítettem értelmezni mondandómat)

2015. jún. 30. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Helyesírásomat csak akkor kérje rajtam számon, ha Ön hibátlanul ír, fogalmaz! ..hát igen..

,,Kicsit többet tudok a leírtak alapján, mint Ön, ..." Akkor miért kérdez? Esetleg akkor engem, egy tudatlan okoskodót is felvilágosítana arról, hogy mi az a helyes válasz, amit elfogadott volna?

"PC (Windows, Linux, stb.), Mac (OS)..." "The Macintosh is a series of personal computers (PCs) ..."

"Okos eszközök (Android, Windows, OS, stb.) " "iOS (originally iPhone OS) is a mobile operating system..."

Én legalább tárgyi tévedéseket nem vétettem. (A platform elnevezést a mobilarena.hu-tól vettem át, ha nekik megfelel nekem is.)

A magyar szakmai oldalak fórumain Ön szerint megbízhatatlan információk keringenek, de a gyakorikerdesek.hu-ra ír egy kérdést. Ez nem ellentmondás?

Megpróbálkozom egy (újabb) hasznos válasszal. Tessék felhívni a Samsung ügyfélszolgálatát.

Végül is csak azt tudom mondani, írni:

Segíteni szép és jó dolog.

u.i.: "(Felvettem kicsit az Ön stílusát, hátha megérti, amit ezzel akarok közölni, de ugyanakkor segítettem értelmezni mondandómat)" Örülök, hogy megtetszett Önnek a stílusom, nyugodtan használja, remélem hasonló örömöket lel benne mint jómagam.

2015. jún. 30. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló

Mivel Ön régi motoros a csesztetésben, ezért mindent elfogatok, amit ír. Meg tud győzni arról is, hogy van tündérország.

Csak pár megjegyzés.

Nincs felhívható ügyfélszolgálata a Samsungnak.

Olyan, hogy magyar szakmai oldalak fórum sincs. Kicsit belegondolva nem is lehet.

Nem mondta senki, hogy a gyakori kérdések oldala megbízható infó forrás. Pont Ön bizonyította be, hogy nem az.

Eddig úgy tudtam, hogy PC-m van, de most már büszke MPCs-es tulaj vagyok. Köszönöm a felvilágosítást.

Ahhoz képest, hogy feltettem egy egyszerű kérdést, nem segített csak kakit kevert. Megsúgom a megoldást. Akkor válaszolok a legjobb tudásom szerint, ha tudom a választ. Ennek hiányába nem írok zöldségeket.

Egyébként szorított az idő, ezért vettem ma egy Alcor ACCESS O819M 8" IPS Tablet PC 16GB WiFi 3G, GPS Android 4.4.2 fekete 49 190 Ft-ért az AQUA-ba. Tehát tárgytalan a kérdés. Köszönöm a túráztatást…

2015. júl. 1. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!