Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a laptopomnak?

Mi lehet a baja a laptopomnak?

Figyelt kérdés

Újabban azt csinálja, hogy bedugom a fülest de mégis a hangszóróján szól a hang, pedig még a tálcán a hang ikon is fülhallgatót jelez.

Párszor kihúzom a fülest és újra csatlakoztatom akkor jó de ez mégsem állapot.

A másik baj, hogy nem áll le a laptop, ha a leállításra vagy újra indításra megyek akkor kikapcsol a képernyő is meg minden de alul az "izzó" led világít amíg a bekapcsoló gombbal ki nem kapcsolom, de elmenne ez így napokig is.

1 hónapja lett újra telepítve azzal a CDvel amivel akkor mikor megvettem, és a Windows Updatet is belövöm hetente 1x

2015. jún. 24. 14:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy ASUS laptop és Win 7 Ultimate. (Fikázást, hogy szar a gép meg mit tudom én nem kérek! )
2015. jún. 24. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:

A fejhallgató kontakthibára utal.

Kérdés: alul a lednek ki kéne kapcsolnia? Nem lehet hogy az úgy "természetes" ha világít? Búgnak a ventillátorok, megy a merevlemez, vagy csak az izzó nem sötétedik el?

Ha konkrétan nem áll le a lapptop, akkor nagy a baj, irány a szervíz, vagy legalábbis reinstall az egész.

2015. jún. 24. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:
megy minden össz-vissz a képernyő kapcsol ki meg annyi hogy a cd-t nem tudom már kinyitni de pörög belül minden
2015. jún. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!