Okos órát szeretnék vásárolni de nem tudom hogy motorola moto 360-at vegyek vagy lg g watch r-t? Többi lent van szerintetek melyik legyen?
szeretném hogy az aksija bőven kibírjon egy napot azt is szeretném hogy fokozottan strapabíró legyen
és még azt szeretném megkérdezni hogy stopper meg ilyesmik vannak ezeken az órákon?
Nekem is ezek közül kellett választanom, és végül a G Watch R mellett döntöttem, mert:
-teljesen kerek képernyő
-P-oled kijelző, jobban látszik napon
-strapabíró, vízálló
-jobb aksi
Egyébként alig volt vele problémám, pont az aksival semmi baj nem akadt, 2-3 napot bír átlagosan, de én minden este leveszem és felrakom a dokkolóra. (most minek legyen rajtam alvás közben..)
Az android wear app sz*rakszik néha, de egyre kevesebb a random szétkapcsolás (ez amúgy sem az óra hibája).
Egyébként a pebble termékei is érdekesek, csak nagyon műanyag játékóra hatásuk van, a steel verziók pedig kétszer annyiba kerülnek (ez az új pebble time steel-re is igaz)
Megvárhatod az új gen-t is, csak készülj rá, hogy túlárazott lesz, azon a logikán, hogy ha az iwatchot megveszik ennyi pénzért a birkák, akkor majd a mienket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!