Tableton reklamok?

Figyelt kérdés
1honapja kezdodott van egy samsung galaxy not 10.1 2014 edition os tabletem es mostanaba folyamatosan kapom az ertesitesbe a csicska reklamokat hogy toltsemle az appjat es kise tudom torolni ha meg ra nyomok bedob a szutyok weboldalukra es egy ido utan megint itt van ez nagyon idegesit mar ha jo is lenne az az app azert se fogom letolteni irtam az aruhazba mar elkuldtem az anyjukba a fejlesztoket mit tudok tenni van olyan program amivel kitudom ezeket irtani hogy ne kapjak ertesiteseket?

2015. jún. 19. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
A reklámokat valamelyik alkalmazás dobálja be. A hiba nem a tableten van. Nyomj neki egy gáyri beállításokat, az letörli az összes alkalmazást és jónapot. De egyszerűen meg is keresheted, hogy melyik dobálja őket. Amúgy ha kikapcsolod a netet akkor nem jön reklám
2015. jún. 20. 09:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen qlkalmazas volt winrar bonto volt kitoroltem azota mind3n jo
2015. jún. 29. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!