KTomi98 kérdése:

Mi a teendő most?

Figyelt kérdés
A számítógép képet nem ad, csak 4et röviden sípol, utána csak üresen járnak a ventik. Rendszer timer hibáját jelzi, amit a kis elemcserével lehet orvosolni egyes oldalak szerint. 2 másik elemmel is próbálkoztam de ugyan az.. szervízbe nem akarom vinni, mit tudnék csinálni ezzel?

#számítógép #kép #rendszer timer hiba
2015. jún. 17. 14:41
 1/3 Tengor ***** válasza:

Az idő és a kép hiány nem függ össze. Van valami előzménye, ami ide kapcsolódik? (alkatrészcsere, belerúgás, kitakarítás, ilyesmi)

Csatlakozók rendben vannak?

A lehető legcsupaszabban (CPU, egy memória modul, VGA, ha nincs integrált videókártya) indítva mi a helyzet?

2015. jún. 17. 14:57
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ, előzményeiről nem tudok, most kaptam nem rég, hogy kezdjek vele valamit. de már meg is oldottam, kivettem a ramokat és megtisztítva raktam vissza egyet és most jó, bár nem értem akkor a hibajelzést..
2015. jún. 17. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:

most már viszont 2 sípszóval köszöntött vissza, de képet ad..

0211: keyboard error

0162: configuration error

0198: system security

ezeket írja

2015. jún. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!