Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Transzmittert hogyan kell...

Transzmittert hogyan kell összehangolni a rádióval?

Figyelt kérdés

sziasztok. valaki tudna segíteni hogyan is kell "összehangolni" a transzmittert a rádióval..

nem volt még sose transzmitterem.. szivargyújtó aljaztba belerakom és ugyanazon a frekvencián kellene lennie mint a rádiónak vagy valami ilyesmi... de hiába indítanám a zenét semmi...

valaki segítene? köszönöm :P

2015. jún. 16. 17:46
 1/7 Szirty ***** válasza:

1. Elolvasod a leírását

2. Bekapcsolod a transzmittert

3. Jelet adsz neki

4. Bekapcsolod a rádió vevőt

5. Arra a frekvenciára hangolod amelyiken a transzmitter ad

2015. jún. 16. 17:51
 2/7 A kérdező kommentje:
nincs leírás és ezt csinálom én is.. penndriveon vannak a zenék és az van rácsatlakoztatva
2015. jún. 16. 20:32
 3/7 Szirty ***** válasza:

A 3. feltétel teljesül?

Tehát a zene lejátszása valóban el is indul? Az adó valóban kap jelet, vagy csak a csendre (üres vivőfrekvenciára) hangoltad rá a vevőt?

2015. jún. 17. 09:25
 4/7 A kérdező kommentje:
hát odahangoltam meg minden.. majd nyomom a playt de nem történik semmi, csend van
2015. jún. 17. 15:58
 5/7 Szirty ***** válasza:

Tehát azt sem tudod megmondani, hogy a lejátszást egyáltalán elkezdi-e.

Sajnos kevés az információ. Annak hogy a rádió vevőn nem szól, elég sok oka lehet. Ennyi információból amennyit adtál (nem szól) nem lehet megmondani mi az oka.

2015. jún. 17. 16:46
 6/7 A kérdező kommentje:

nos, autón manuálisan a rádión beállítom egy olyan frekvenciára amin semmi nem szól csak "sistereg" majd a transzmitteren is ugyanarra állítom.. utána indítanám, nyomom a playt meg ilyenek de sehol semmi.. csak továbbra is mutatja a frekvenciát a transzmitteren és a rádión is egyaránt, milyen információra lenne még szükség?

8gbos pendrive

2015. jún. 17. 17:27
 7/7 A kérdező kommentje:

na jó lett végre működik, azért köszi :)

pendriveot fat32re formáztam és úgy raktam fel a zenéket mappa nélkül.. így működik..

2015. jún. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!