Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudnám letörölni egy...

Hogy tudnám letörölni egy másik ember egyik ask. Fm-es válaszát?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy egyik ismerősöm feltett rólam egy nem túl előnyös képet ask.fm-re. Megkérte szépen, hogy törölje le, de nem akarja és ezt rengeteg ismerősöm megláthatja. Van valami módja annak, hogy le tudjam minél hamarabb törölni azt a "választ"?

2015. jún. 15. 19:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Megkértem*
2015. jún. 15. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Honnan tette fel azt a képet? Ha a te birtokodban volt, és megszerezte, hogy feltöltse, akkor visszaélt vele, ez büntetendő.
2015. jún. 15. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, írj a honlap szerkesztőinek. Senki nem rakhatja fel más képét engedély nélkül. Le kell, hogy szedjék.
2015. jún. 15. 19:24
 4/6 Szirty ***** válasza:

És a honlap szerkesztője hogyan fog meggyőződni arról, hogy X képe, amit Y tett fel tényleg X-et ábrázolja? X is küld neki egy képet és odaírja hogy ez én vagyok?

Vagy hogy menne ez ilyen esetben? :-)

2015. jún. 15. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha akarja meg tud róla bizosnyosodni. Nem fogják megvárni, mig rendőrségi feljelentést tesz a kérdező. Ugyanis megteheti.
2015. jún. 15. 19:35
 6/6 Szirty ***** válasza:

Az ilyen oldalak felhasználók által feltöltött tartalmáért az üzemeltető nem felelős, csak a tartalom közlője (a felhasználók), általában a regisztrációs "szerződésben" ezt mereven ki is jelentik.

Nyilván az üzemeltető közreműködhet ha akar.

A kérdésem az volt hogyan tehetné ezt? :-)

2015. jún. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!