Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A hifi nem ismeri fel a...

A hifi nem ismeri fel a pendriven lévő zenéket. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Volt egy pendrivem de a barátnőm véletlen eltörte.. kaptam tőle egy újat. a zenéket amik voltak a régi pendrivel ugyanolyan formátumba letöltöttem és rátettem az újra. a gépen szemmel látható hogy a pendriven rajta vannak a számok és gépről el is lehet indítani, de mikor a hifire dugom a pendrivet azt írja ki no song

2015. jún. 14. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen fájlrendszerrel van formázva a pendrive?
2015. jún. 14. 17:39
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom :D nem értek hozzá.. de ha azt kérdezed akkor windows Media Player-rel játsza le a számokat
2015. jún. 14. 17:48
 3/7 Szirty ***** válasza:

Ahogy arra már utalt az első válaszoló valószínűleg olyan file rendszer van a pendrive-odon amit nem ismer a készüléked. Formázd le FAT-ra és valószínűleg jó lesz.

Ha nem tudod mi az a file rendszer és hogyan kell FAT-ra formázni, vidd el valakihez aki tudja!

2015. jún. 14. 18:10
 4/7 dirtboy ***** válasza:

lehet a gond az is amit írtak fentebb de lehet az is hogy az a formátum vagy mintavételezés bitsebesség,esetleg bitsűrűség nem fekszik a rádiódnak.

pendrive elég korlátozott dolog,több kritériumnak kell megfelelni a fájlnak mint cd-esetében.

2015. jún. 14. 18:27
 5/7 Szirty ***** válasza:

Nekem úgy tűnt azt írta, hogy a régivel szólt az újjal nem szólnak ugyanazok a zenék...

A formátum tehát ugyanaz.

2015. jún. 14. 19:15
 6/7 dirtboy ***** válasza:

igazad van,nem értelmeztem rendesen mit is csinált,csakugyan azt írta hogy működött csak pendrive csere volt.

így akkor tényleg csak a pendrive formátuma lesz a gond.

2015. jún. 14. 19:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. elviszem akkor valakihez a pendrivet aki meg tudja formázni
2015. jún. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!