Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gratulálok az EMAG-nak le a...

Gratulálok az EMAG-nak le a kalappal előtte mekkora szar! Nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Napokban rendltem az emagrol egy x-y terméket garanciával.Tönkre is ment ami nem az én hibámból adódott.Szervizelték..azaz Romániába küldették velem visza a terméket mivel a szervize ott található.Ahogy elküldtem ugy is jött visza a termék,idézem:Nem észlelhető hibaSe javitást se cserét nemadtak ki!.1 hete üzentem neki fogyasztóvédelemhez fordulok mivel nem képesek még emailre se válaszolni semmit.Már emalom se olvassák el és nem rögzitik.Kisem bontják.Ha tehetitek kerüljétek ki az oldalt mert a garancia szart se ér náluk

2015. jún. 12. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
eddig is tudtok, hogy fos az emag
2015. jún. 12. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg 6 ev utan is fos az emag
2021. júl. 4. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!