Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elmagyarázzam hogy működik a wc?

Elmagyarázzam hogy működik a wc?

Figyelt kérdés

Holnapután átjön hozzám a barátnőm, (először) és nálunk egy ilyen hi-tech wc van . (Kis contol panelen lehet mindent beállítani, és lehet hogy elsőre ha az ember nem ismeri,akkor elég bonyolult(japánul van minden rajta). Szóval ha elmegy wc-re akkor szóljak neki, és magyarzzam el, vagy haggyam, hogy ő találja ki.

16/F

2010. febr. 27. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvastam egy posztot a japán WC-kről. Szerintem jobb, ha elmondod neki.
2010. febr. 27. 18:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Mikor? Bejön és : Szia kicsim, így müködik a wc:........

Vagy ha látom hogy feláll és elmegy akkor meg talán ciki, mert lehet , hogy nem oda megy. Na mind1 ennyi baj legyen

2010. febr. 27. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha indulni akar kifelé, akkor figyelmeztesd, hogy a wc használata nem olyan egyszerű. Ha azt mondja, hogy nem oda megy, akkor okés, ha meg visszakérdez, hogy "mivan", akkor elmagyarázod.

Vagy (mivel más vendég is beeshet néhanapján), akkor kiírod valahová, vagy a japán feliratra matricát ragasztva azt, hogy melyik gomb, mit jelent.

2010. febr. 27. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel a jelek szerint egyetlen szót se készülsz váltani vele, kénytelen leszel megkérni valakit, aki szóra is méltatja őt, hogy egy váratlan pillanatban, valami közepesen rossz poénnal kössön át arra, hogy itt még a vécé is kisebb phd. Hoppá, most látom, az elején kicsit tévedtem.
2010. febr. 27. 23:50
 5/7 anonim válasza:
ha először jár nálatok, akkor bizti meg fogja kérdezni, hogy merre találhatja a budit.
2010. febr. 28. 20:44
 6/7 anonim válasza:
Hát szerintem mikor bemegy akkor mutasd körbe a házat, és akkor mikor a fürdőszobához értek akkor mond el neki hogy hogy kell használni a wc-t.:D
2010. márc. 4. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
teli szarod és lehuzod igy müködik
2010. márc. 15. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!