Valaki segit? Illene a videokártya a gépembe?
Figyelt kérdés
[link] ez a videokártya illene a gépembe ? A gépem : HP COMPAQ DC7600 SMALL FROM FACTORY Processzor : Intel Pentium 4 3.0 GHZ 1 GB RAM2015. jún. 6. 08:26
1/4 mogyoroali válasza:
1:ehhez a kérdéshez az alaplap márkájára és típusára lenne szükségem.
2: írd be a google-be hogy pcpartpicker. Segíteni fog.😊
2/4 Tengor válasza:
Ha a gépben a gyári alaplap van, akkor bele fog menni. Valószínűleg a táp is bírni fogja, mert a kártya teljesítménye nagyon kicsi.
Viszont hacsak nem egy döglött VGA-t akarsz cserélni, akkor erre nem éri meg beruházni. Nagyon kicsi a teljesítménye, játszani nem fogsz tudni vele. Irodai munkára, netezni, filmezni meg teljesen jó egy integrált kártya is.
3/4 A kérdező kommentje:
1. válaszoló az a baj hogy az oldalt nem nyitja meg . De a System Model az HP Compaq dc7600 Small From Factory és a System Manufacturer a Hewlett-Packard
2015. jún. 6. 12:21
4/4 A kérdező kommentje:
De bele fog férni a videókártya a gépembe ? Már próbáltam beletenni egy Nvidia Geforce 210-t de az nem fért bele ! Előre is kösz!!!
2015. jún. 6. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!