Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol lehet Budapesten zsugorsza...

Hol lehet Budapesten zsugorszalagot venni?

Figyelt kérdés
A zsugorszalag egy speciális szigetelőszalag, ami megfelelő technikával felhelyezve rászorul a ragasztott tárgyra. Általában elektronikai szereléseknél használják, de sok elektronikai boltban nem is hallottak róla.
2010. febr. 26. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Zsugorszalag Tatán sincs, csak zsugor cső. Mindenféle méretben, és vastagságban. A vezsték szakadásnál kell felhúzni a vezetékre, majd összekötni a szakadást. Fölé kell húzni a csövet, és rámelegíteni. ( öngyújtó, gázláng, újságpapír stb)Stabil, vízmentes zárást biztosít.
2010. febr. 26. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Van szalag is, ahol 3M termékeket árusítanak ott érdeklődj, de nem olcsó dolog.

Ez tulajdonképpen olyan gumi szalag ami húzásra össze vulkanizálódik.

2010. febr. 26. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kösz, hogy foglalkoztatok a kérdéssel.

Sajnos ennek ellenére nem lettem okosabb :(

Nekem kifejezetten zsugorszalag kell nem cső, mert elég speciális dologra akarom használni. Felhívtam több elektronikai boltot is, mindenhol zsugorcsövet akartak nekem eladni, vagy azért mert nem volt nekik szalag, vagy mert nem is hallottak róla.

Végignyálaztam a 3M katalógusát is. Zsugorszalag néven nincs termék, viszont van kismillió szigetelőszalaguk, de a termékleírásnál nincs feltüntetve, hogy zsugorszalagként viselkedne.

Elég bosszantó, hogy létezik ilyen termék, találtam is az interneten, de csak nagykerekben, kereskedelmi mennyiséget szolgálnak ki. Nem is olyan drága, kb. 1600 Ft lenne egy tekercs, de még ha tudnék is rendelni, a szállítási költség a sokszorosa lenne. :(

2010. márc. 1. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!