Timex Expedition T49947 órához lehet venni tépőzáras óraszíjat?
Figyelt kérdés
ha igen hol? köszi2015. máj. 25. 13:18
1/6 anonim válasza:
A standard méretű óraszíjak jók bele, szóval veszel egy sima tépőzáras óraszíjat, és jó lesz bele!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi de honnan rendeljek sehol nem találok a neten....
2015. máj. 25. 16:59
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell neten venni. Bemész egy óráshoz, és kérsz tőle egyet. És akkor ott a helyszínen meg tudod nézni, jó-e!
4/6 A kérdező kommentje:
az igaz, csak itt nem biztos van, meg nem biztos olyan kell, meg ameddig dolgozok addigra bezár, azért akartam netről....
2015. máj. 25. 19:39
5/6 anonim válasza:
Az pech! Nem tudom, honnan lehet rendelni. Vaterán, vagy jófogáson nézd meg!
6/6 A kérdező kommentje:
Az órás majd kirohogott... Szerinte minek az... Igazi uzletember. Irtam egy levelet a m.o.-i timex cegnek majd rendelnek egyet a fohadiszallasukrol amcsibol. Ez nem egyszeru orszag mint a tobbi h bemesz a boltba es megveszed.
2015. jún. 6. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!