Van olyan számítógép ház ami minőségi és értelmes extrák vannak benne, de úgy néz ki mint egy 30 éves irodai pc?
Figyelt kérdés
Számítógép építésbe kezdek, és a házat nézek elsőnek. Olyat keresek ami hangszigetelt, meg tud mindent amit egy kb 10-20e forintos ház, de nagyon csúnya, és nagyon réginek néz ki, mert így hátha nem viszik el a betörők2015. máj. 18. 12:29
1/4 Tengor válasza:
Próbáltad már zárni az ajtót? Esetleg riasztó? Biztosítás?
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, mit tudhat egy számítógép ház. ha tudna valamit, nem kellene számítógép.
Készíts egyet deszkából, a teteje egyen nyitható, tedd oda a cipőkrémet és az izzadt zoknikat, ez megoldja a hangsziketelést. A láda alsó felében meg rejts el egy számítógépet. A deszkaládát meg csavarozd hozzá az asztalhoz...
3/4 anonim válasza:
Hallottál már olyan betörőkről akik képesek arra, hogy egy üveg befőttet és egy rőf kolbászt vigyenek el egy lakásból ? Mert én igen .
4/4 A kérdező kommentje:
Hozzánk is betörtek pár éve, a gépet nem vitték el, de pl egy pókerkészletet igen, meg telefontöltőket is...
A gép régi volt, házi szervernek használtam
2015. máj. 18. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!