Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Phaser 3428 beállítása, de...

Trickentrack kérdése:

Phaser 3428 beállítása, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szert tettem egy használt nyomtatóra, van rajta USB és ethernet csatlakozó is. Próbáltam usbn is és etherneten is, de nem nyomtat sehogy sem. a nyomtató teljesen jól működik, bekapcsolom írja hogy bemelegedés utána raktam mind két tálcára papírt, írja hogy kész. Drivert felraktam, próbálok nyomtatni a gép írja is hogy nyomtatás nem is ír semmi hibát se a nyomtató se a gép, de nem nyomtat.

Egyébként úgy van hogy van egy router arra van kábelen kötve a pc és a nyomtató.

Valami ötletetek nincs?

2015. máj. 14. 16:36
 1/1 Budwa ***** válasza:

a nyomatón be kell állítani a hálózatot, hogy a router osszon neki ki IP címet. Majd a nyomtató drivert IP címre kell állítani, amit a router osztott ki. Érdemes állandó IP-t adni a nyomtatónak, nehogy mást osszon ki neki, ha esetleg újra bekapcsolod a nyomtatót. ezután muszáj lesz neki nyomtatni.

Ha USB-n csatlakoztatod, mindenképpen nyomtatnia kellene, ha úgy se nyomtat, akkor rosszul tetted fel a nyomtató drivert, vagy rossz a driver.

de szerintem a leírásban is megvan, hogyan kell beállítani a nyomtatót.

2015. okt. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!