Nagyon hamar, szinte rögtön felmelegszik a gép. Tudom hogy ez az olcsóbb kategória, de nem hiszem hogy ennyire gyorsan fel kéne melegednie. Valamit én csinálok rosszul? Vagy ez normális?
Ha ebayről van, akkor remélem figyeltél rá, hogy 230V-s legyen a gép, és véletlenül sem egy 110V-s masinát vettél. Ha nem figyeltél, akkor nézd meg, mi van az adapterére írva, és ha 110V, akkor cseréld le, mert a gép is kétszeres túlfeszültséget kap.
2015. máj. 4. 07:21
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem igazán értek ehhez a részéhez.
Az adapterén ez áll:
Input: 100-240V-50/60Hz 0.3A
Output: 6W
2015. máj. 4. 11:12
3/8 anonim válasza:
Akkor elméletileg nem ez a probléma, de érdemes lenne megpróbálni egy másik adapterrel (vagy ha tudod, megmérni az adapter kimenő feszültségét). 9V és legalább 800mA kell neki.
2015. máj. 4. 13:15
4/8 anonim válasza:
Szia :) nekem is pont ugyan ez a gé van és felmelegszik hamar pont ugy..
Nem tudom mi lehet az oka..
2015. máj. 4. 18:49
5/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem hogy mi baja van, utánanéztem a neten és valakinek jó, valakinek nem. Jeleztem eBay-en az eladónak hogy szeretném visszakapni a pénzem mert 1 hónapig pénz visszatérítési garancia van rá, erre felajánlotta hogy küld egy másikat..
Van egy hasonló gépe egy ismerősömnek (szinte ugyanúgy néz ki), és az övé jól működik. Esetleg az ő adapterét kipróbálom az enyémhez, csak remélem nem lesz semmi baj belőle.
Azon az adapteren ez áll:
Input: 220V-50Hz
Output: 9V-800mA
2015. máj. 5. 12:26
6/8 anonim válasza:
Mindenképp próbáld ki azzal az adapterrel, olyan kell hozzá.
2015. máj. 5. 14:52
7/8 anonim válasza:
Szia! Bocs,h nem a kérdésre válaszolok,de meg tudnád mondani nekem,hogy ebbe a csiszolóba hogy kell belerakni a fejeket? Csak mert nekem mindig kicsúszik belőle.
2015. júl. 15. 16:26
8/8 anonim válasza:
Mi is vettünk egy ilyen gépet és nekünk is állandóan kicsúszik. Viszont melegedni nem melegszik gyorsan. Tudtok valami infót adni a kicsúszó fejekről?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!