Megbízható vezeték nélküli egeret hány forinttól lehet kapni?
Figyelt kérdés
Nem gamer egeret keresek.#egér #vezeték nálüli
2015. ápr. 30. 16:46
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Változó. Én 3 éve vettem egy egeret 3000ft-ért, azóta tökéletesen működik, vettem anyukámnak egyet 3000ft-ért pár hónapja már másodjára kell visszavinnem. Vettem egy gamer egeret kínából 1000ft-ért egy éve, tökéletesen működik
3/5 anonim válasza:
Asus WT425, Emag-ból csak 3000 forint most, mindenhol máshol 5-6 ezer, ha nem több, ennyi pénzért a legjobb és verhetetlen: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én azt hittem h legalább 5000ft tól, de így viszont tudtam spórolni.
2015. máj. 1. 00:55
5/5 anonim válasza:
Nekem tesco egerem van vezetèk nèlküliböl fèl ève megvan ès tejesen jol müködik 2000ft alatt volt akkor akcioban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!