T-Home-osok ezt hol tudnám beállítani?
Figyelt kérdés
Na szóval anyuék meg mamámék tv-jénél is úgy van hogy mutatja milyen műsor van mennyi az idő meddig tart a műsor stb, én próbáltam megkeresni de nem találom és a kézikönyv sem írja, lécci segítsetek2010. febr. 21. 19:35
1/7 anonim válasza:
Micsoda?
EPG:Elektronikus programfüzet?
Set top box?
Légyszíves konkrétan mert így nem igazán érthető a kérdés ,hogy mit is szeretnél.
2/7 A kérdező kommentje:
nemtudom mi lenne a neve, de lent teljesen mutatja a dolgokat, azt is ilyen hosszú csíkkal hogy mennyi telt már le a műsorból és ilyen szürke-rózsaszín színű amin mutatja
2010. febr. 21. 19:50
3/7 anonim válasza:
és most mit akarsz?
hogy szürke-rózsaszin helyett legyen lila-piros?
4/7 anonim válasza:
Az előfizetésed megegyezik az övékével? Bizonyos szolgáltatások csak külön előfizetéssel érhetők el, illetve más más programcsomaghoz kapcsolható. A szolgáltatód pontosan meg tudja mondani, hogy mire érvényes az előfizetésed.
5/7 anonim válasza:
Mi a beltéri típusa? INTEK?
EPG gombra jön elő az összes műsor, az INFO gombra az éppen nézett csatornán pillanatnyilag futó műsor.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát ba.szod egy házban lakunk, hogyne egyezne meg? látom nem vettétek le mit akarok, mikor csatornák közt lapozok csak alul a csatorna nevét írja ki mást nem, de a másik 2tv-nél meg kiírja a műsort is és hogy meddig tart most épp mennyi az idő
2010. febr. 21. 21:02
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nyomd meg az EPG gombot és várj türelmesen amíg letölti a műsorfüzetet nekem ez max. 1-2 perc, utána az info gomb megnyomására is pontos infókat fog kiírni.
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!