Laptopon fontos a billentyűzet háttérvilágítása?
Kinéztem egy ASUS laptopot ami megfelel az igényeimnek, viszont számomra az egyetlen hiányosság benne, hogy a billentyűzet nem világít, viszont előfordulhat, hogy sötétben is használnám. A kérdésem, hogy sötétben fontos lenne ez, vagy a képernyő is meg tudja világítani, tekintve, hogy esetleg nincs teljes fényerőre állítva? Még nem volt laptopom, így nincsen tapasztalatom ezen a téren.
Köszi előre :)
Az enyémen nincs ilyen, és szokott hiányozni.
Áthidaló megoldásként létezik kicsi, hajlítható nyakú, usb portba dugható led lámpa, amivel megvilágíthatod a billentyűzetet, bár az persze nem ugyanaz.
A képernyő maga nem világítja meg eléggé a billentyűzetet. Nekem teljes sötétben, ha írni akarok pár sort, a nyitott tenyeremet kell a képernyő elé tartani, hogy a visszaverődő fény megvilágítsa a billentyűzetet. Ez persze csak pár soros íráshoz elég.
Szóval szerintem hasznos funkció a világító billentyűzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!