Hogyan lehet eltávolítani a luckysearches.com-ot?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 21:24
1/8 anonim válasza:
Próbáld meg ezzel az ingyenes programmal: [link]
Ez leszedi.Amennyiben nem sikerülne, még manuálisan is megoldható.
2/8 anonim válasza:
Töltsd le, majd indítsd el.Nem kell telepíteni, csak indítani.Majd kattints a Scan-re.Semmi másra nem kell kattintani.Csak várj addig, amíg a zöld csík végig nem ért, és felette ezt írja(Scan Finished Successfully)-itt kidob egy abalkot, ok-ézd le.Majd még egy ablakot, ott kattints a Next-re.Majd várd végig a folyamatot.Ki fog dobni egy ablakot a végén, azt megint ok-ézd le.Majd a legvégén x-eld ki a maradék két ablakot.Plussz kapsz egy ablakot arról, hogy mit törölt ki.
3/8 anonim válasza:
Sajnos nekem az sem távolította el! :(
4/8 anonim válasza:
Itt tökèletesen leírjàk lèpèsrõl lèpèsre, hogyan lehet eltàvolìtani.
: [link]
A lènyeg, hogy le lehet szedni a linkben leìrtak alapjàn, ez 100%.
5/8 anonim válasza:
Neked így sikerült? Nekem nem! Én ezután egyszerűen töröltem a bővítményt.
6/8 anonim válasza:
A b01v¨Ştm¨¨ny elt¨¤vol¨Şt¨¤sa is ott van a linkben leirtak k02z02tt.Teh¨¤t akkor v¨¨g¨šl siker¨šlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!