SEGÍTSETEK! Beleejtettem egy rajzszöget a nyomtatóba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Beleejtettem egy rajzszöget a nyomtatóba, most mit tegyek a nyomtató azt jelzi hogy elakadt a papír de nincs is benne papír csak egy rajszög, most mit csináljak??? :OO
Anyukámnak nem merek szólni
2015. ápr. 23. 21:17
2/4 anonim válasza:
először is kapcsold ki és húzd ki a nyomtatót az áramból. Aztán fordítsd fejjel lefelé és rázd addig míg ki nem hullik, de óvatosan, lehetőleg ne bambulj bele miközben kihullik. Velem is megesett már. Ha nem sikerül így akkor nézz bele elemlámpával hátha beakadt és hátha ki tudod szedni csipesszel. Egyébként még mindig a legjobb ha szólsz valakinek -lehetőleg felnőttnek- aki ért hozzá, főleg akkor ha félsz vagy bizonytalan vagy mert akkor csak kárt tehetsz a nyomtatóban.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Kihúztam az áramból, és kiráztam de most már nem akar bekapcsolódni.:(((
2015. ápr. 25. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!