Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha a számítógépből kiszedem a...

Ha a számítógépből kiszedem a ramot, akkor az információkat nem fogják tudni megnézni?

Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdésért, totál nem értek hozzá. Annyiról lenne szó, hogy volt egy régi régi gépem, ami egyszer csak nem kapcsolt be, aztán eltelt 4-5 év, mi nem foglalkoztunk vele, inkább használtuk a laptopot, de most kitalálta a tesóm, hogy neki kell ez a gép, és meg akarja javíttatni. Nekem voltak rajta személyes dolgaim, és nagyon nem örülnék neki, ha ezek most mind felszínre jutnának kis családomban, így utánanéztem hogy mit is kellene kikapni a gépből, és titokban kiszedtem a Ramot vagy mit, vagy másnéven memóriakártya? :D szóval 3 ilyen hosszúkás vékony téglalap volt, zöld színű. Ezzel megoldottam a problémát, vagy még mást is ki kell halásznom belőle? Köszi!!!!
2015. ápr. 20. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A winyót is szedd ki.
2015. ápr. 20. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ramot vagy mit, vagy másnéven memóriakártya"

súlyos fogalomzavar, de nem fogja megoldani a problémádat.

A HDD-t szedd ki.

[link]

Amúgy felesleges tutiba, mert amikor próbálja majd újra beüzemelni az lesz az első dolog amit észrevesz, hogy nincs a gépbe hdd.

2015. ápr. 20. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A hdd-t vedd ki és 30 dekás kalapáccsal zúzd apró darabokra.

Ez az:

[link]

2015. ápr. 20. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megy ez :)
2015. ápr. 20. 15:11
 5/7 tibusz0211 ***** válasza:
100%

A merevlemezt kell kiszedni, ahogy már írták is.

Amit te kiszedtél, az arra való leegyszerűsítve hogy a gép a működés közben az adatokat oda tölti be és arra küldi vissza, aztán írja ki a képernyőre, merevlemezre...stb.

Mikor kikapcsolod, akkor minden tartalmát elveszíti, nem marad benne semmi.

2015. ápr. 20. 15:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) És akkor amit kiszedtem akár vissza is tehetem?
2015. ápr. 20. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, értelmezhetetlen kódsor van rajta amit mindenféle háttér meg egyéb sugárzás írt rá
2015. ápr. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!