Vírust kaptam egy msn-es link től. Valami megoldás?
Én is rákattintottam a magyarra először, de nekem megkérdezte, hogy futtatni akarom-e, és onnan már tudtam, hogy hopsz, ez is egy vírus..
Amúgy nekem se a Nod 32, se az Avast nem vált be sima vírusirtásnál... Én most Windows Security Essentials-t használok, ez úgy-ahogy jó..
Egyébként szerintem mindenképpen töröld le az msn-t [mint programot] a gépedről, és telepítsd újra.
sajno smostanában rengeteg vírus szaladgál msn-en a jószándékú emberek áldásos tevéklenysége nyomán.
próbálj meg egy dologot, mert sokszor sgít! egy jelszócserével sok minden meg szokott oldódni, ha mégse, akkor én újratelepítést és erős vírus (és féreg!!)írtó progit ajánlok azonnal
Az MSN vírus általában úgy érkezik egy nem elérhető barátodtól link formájában, ha erre klikkelsz, akkor a te géped is vírusos lesz, és ezt a jelenséget fogja mással tenni. Nem megoldás az újratelepítés, mivel a szerverről jön a link (hiszen nem vagy elérhető és mégis küldi a linkeket).
Egy megoldás van csak rá: MSN_Photo_Virus_Remover.exe
Többiek hozzászólásában található progik baromságok!
Előző vagyok, itt a letölthető link:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!