Ilyenkor tölt, vagy miért nem jó?
Figyelt kérdés
dell latitude e5530 laptopom van elkezdtem rsjta netezni egyszer csak lefagyott és ki lépett a kezdő képernyőre smin eltüntek s mappák stb.én pedig megnyomtam a bekapcsolo,kikapcsoló gombot.(ami lehet nem volt jó) egy idő után kilépett belőle,majd újra megyomtam és ilyen szürke valamit adott be.megint megnyomtam ás elfeketedett. ugy láttam amikor bekapcsoltam teljesen fel volt töltve. de elkezdett lent villogni s töltő jel meg a szélén is és én ugy emlékszem ha tölt akkor nem villog másodpercenként hanem egyfolytába nem?2015. ápr. 14. 19:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!