Miként hívják angolul?
Figyelt kérdés
Miként hívják Angolul, azt az illegális eszközt, amely elterjedt hónapok folyamán Budapesten, több ismerősömnek két hét leforgása alatt ellopták ezzel az ezközzel az autóját. Az eszköz blokkolja a jelet mivel zárnám a kocsit. Rendkívül nagy segítség lenne ha valaki tudná az Angol nevét. Mivel anélkül nem tudok ellene sem én sem más védekezni. ? ? ?2015. ápr. 12. 05:24
1/8 anonim válasza:
Az angol nevét nem tudom, de a védekezés rémegyszerű. Miután bezártad az autót, próbáld meg kinyitni az ajtót. Ha sikerül, akkor valószínűleg blokkolták. Ha ki tudtad nyitni a zárt ajtót, akkor maradj ott az autónál pár percig. Ez csak központi záras kocsinál működik.
2/8 anonim válasza:
Ha vettél egyet hogy tudsz ellene védekezni?
3/8 anonim válasza:
Ha akarsz csinálni/venni egy riasztót ami jelez ha van a közelben egy ilyen szerkezet akkor ne tedd, mert az beriasztana a lezáró parancsra is. Hacsak nem egy kézi riasztó amit egy percre kapcsolsz be, bár akkor egyszerűbb a kulcs elforgatásával bezárni a kocsit, vagy figyelni a lezárást jelző jelre
4/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még mindig nem kaptam választ a kérdésemre.
2015. ápr. 12. 11:00
5/8 anonim válasza:
Nem is nagyon fogsz. Simán lehetsz bűnöző is
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bűnöző. És ez egyébként is irreveláns.
2015. ápr. 12. 12:00
8/8 A kérdező kommentje:
Nem ez a neve.
2015. ápr. 12. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!