Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ebay mennyi idő alatt jön meg...

Moab0426 kérdése:

Ebay mennyi idő alatt jön meg a csomag?

Figyelt kérdés
rendeltem most először Ebayről egy nyakláncot kifizettem ugye paypallal és azt szeretném megkérdezni hogy mennyi idő lehet mire megjön kínából? Azt is írták a "Handling"hez hogy 1 business day az ugye hogy egy munka nap és olyan is volt írva hogy 04. 23- 05. 21 na hát az egy nap szerintem túl gyyors az meg hogy akár másfél hónap azt meg sokallom szóval szerintetek mennyi idő lehet? Válaszolat előre is köszönöm!

2015. ápr. 8. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam eddig a max szállítási idő 2,5 hónap volt. Ez se lesz több szerintem. Türelem rózsát terem ;)
2015. ápr. 8. 00:11
 2/5 anonim válasza:
Minimum 2 hét, maximum nincs, de ha 1 hónap után nem érkezik meg, visszakérheted a pénzt! :)
2015. ápr. 8. 00:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
2015. ápr. 8. 00:33
 4/5 anonim válasza:

Miután megrendeled, ugye láthatod az "estimated delivery"-t, vagyis azt az időközt, amikor várható, hogy megérkezik. Pl.: 2015. 04. 08. - 2015. 05. 25.

De általában (tapasztalatom szerint) ennek is az elején jön meg.

Nekem volt már, hogy a várható időtartam első napján megjött.

Szóval szerintem attól amiért "04. 23- 05. 21"-et láttál, közel sem biztos, hogy egy hónap múlva jön meg.

Ha mégis, oka van, nekem például egyszer jött egy e-mail, hogy elnézést kérnek, de Argentínában vagy már nem tudom hol, idézem, "hajó-sztrájk" van, és így egy darabig elakadhat a rendelésem, de maradéktalanul meg fog érkezni.

És bár igaz tényleg késett, de megkaptam.

De egyébként ahogy előttem írták, pár hét, ritkán több 1,5 hónapnál.

2015. ápr. 8. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Az egy munkanap az az lesz, hogy a fizetés után mennyi időn belül adják fel az árut.

Az időköz pedig az "estimated time", kb akörül fog megérkezni. Bár a kínából rendelt vackaim újabban mindig pár nappal előtte jöttek meg. De volt már olyan időszak is, hogy két hónap után jött szinte minden, meg ünnepek előtt szoktak lenni csúszások, vannak a kínai ünnepek, amikor nincs munka, stb.

2015. ápr. 9. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!