Ebbe a diktafonba milyen akkumulátort javasoltok?
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy SONY ICD-PX240-es diktafont, amit rendszeresen használok. A géphez adott alkáli elemek lemerültek és mivel nem tudom újratölteni, akkumulátort szeretnék vásárolni hozzá. A hátulján azt találtam, hogy AAA LR03-as méretű, egyenként 1.5 V-os akksit fogad be.
Próbáltam 1.2 V-os akkumulátorokkal, de azokkal igen gyorsan lemerül és majdnem minden nap töltögetnem kellene őket, míg a mellékelt elemekkel egy jó 1 hetet simán kihúztam. (Átlagosan heti 7-10 óra anyagot veszek fel vele.)
Nézegettem már, hogy milyen tölthető akkumulátorok vannak és ezeket találtam:
Ezek közül valamelyik szerintetek jó lenne vagy totál hülyeségeket találtam és írtam?
A Sony-nak is vannak saját tölthető elemei (ha már ők gyártották a diktafont is), csak nem tudom, ezek közül valamelyik jó lenne-e? (Bocs, nem vagyok otthon az ilyen témákban egyáltalán, ezért is kérdezem.)
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!