Tesóm vwtt egy toshiba sattelite laptopot és nem tudjuk hogy kell az aksit kivenni belőle semmilyen gombot vagy vmit nem talaltunk rajta akk most hogy kéne?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 16:22
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, lehet nem is lehet kivenni belőle. Az én laptopomból pl. nem lehet kivenni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!azért remélem nwm lesz igazad :(
2015. ápr. 6. 16:35
5/9 A kérdező kommentje:
Mert mikor tud töltőn lenni akkor minek legyen benne a aksi
2015. ápr. 6. 17:57
6/9 anonim válasza:
Nekem is Todhiba Satellite van es ez nem kiszedheto akksis, de tobb modellnel lattam mar ezt a megoldast, nem lehet hogy a tietek is ilyen? Ha igen akkot pedig lapos aljat leszeded, akksi mellett 4 csavart kicsavar es kinn is van az akksi. Mas kerdes, hogy megeri-e, hisz ha egyaltalan nem akarod hasznalni, akkor BIOS-bol le lehet kapcsolni teljesen.
7/9 A kérdező kommentje:
Na erre felfigyeltem hogy érted azt hogy BIOSból?
2015. ápr. 7. 11:20
8/9 anonim válasza:
Bekapcsolod a gepet es azonnal nyomogatod az F2 gombot. Ezaltal belepsz BIOS-ba. Itt valahol van lehetoseg, hogy kikapcsold az akksit. Ezutan ugy viselkedik a gep mintha nem is lenne benne az akksi vagyis ha veletlenul aramszunet van, akkor kikapcsol stb.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi majd kipróbálom
2015. ápr. 7. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!