Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Apple EarPods ugyan olyan LG G3?

Apple EarPods ugyan olyan LG G3?

Figyelt kérdés
Ha vásárolnék EarPods fülhallgatót és LG G3hoz használnám ugyan olyan jól szól mint az Applenél?

2015. ápr. 2. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze a fülhallgató hangminőségének ahhoz, hogy mibe dugod, viszont az Apple fülesek alapvetően nem jó minőségűek.
2015. ápr. 2. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

De, igenis van köze a forrásnak a zene minőségéhez, és a korábbi iPhone-ok szinte mindegyikébe Wolfson DAC volt, ami elég jónak számít az iparban, gondolom a 6-ba sem rosszabb került.

Apple-n kívül sok telefonba nem kerül olyan nagy szám DAC, bár átlagember lehet nem veszi észre a különbséget, pláne egy EarPods-on keresztül, ami egy szörnyű fülhallgató.

2015. ápr. 2. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az esetek 90%-ában a hanganyag tömörítése meg a rossz minőségű fülhallgató miatt a különböző DAC-k közötti különbség nem igazán érvényesül. Mivel a kérdezőnek megfordult a fejében, hogy egy Apple Earpods fülest vegyen, szerintem az ő felhasználása során nem a DAC fogja elrontani a 128-as mp3 hangminőségét.
2015. ápr. 2. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként teljesen igazad van, nagyon rosszul fogalmaztam meg a válaszomat, el van fáradva az agyam. Arra akartam kilyukadni, hogy az EarPods fülest mindegy, hogy hova dugja, nem lesz jó.
2015. ápr. 2. 17:51
 5/5 Laly1972 válasza:
IPhone-hoz veszed akkor oké!
2018. márc. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!