Apple EarPods ugyan olyan LG G3?
Figyelt kérdés
Ha vásárolnék EarPods fülhallgatót és LG G3hoz használnám ugyan olyan jól szól mint az Applenél?2015. ápr. 2. 16:06
1/5 anonim válasza:
Semmi köze a fülhallgató hangminőségének ahhoz, hogy mibe dugod, viszont az Apple fülesek alapvetően nem jó minőségűek.
2/5 anonim válasza:
De, igenis van köze a forrásnak a zene minőségéhez, és a korábbi iPhone-ok szinte mindegyikébe Wolfson DAC volt, ami elég jónak számít az iparban, gondolom a 6-ba sem rosszabb került.
Apple-n kívül sok telefonba nem kerül olyan nagy szám DAC, bár átlagember lehet nem veszi észre a különbséget, pláne egy EarPods-on keresztül, ami egy szörnyű fülhallgató.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az esetek 90%-ában a hanganyag tömörítése meg a rossz minőségű fülhallgató miatt a különböző DAC-k közötti különbség nem igazán érvényesül. Mivel a kérdezőnek megfordult a fejében, hogy egy Apple Earpods fülest vegyen, szerintem az ő felhasználása során nem a DAC fogja elrontani a 128-as mp3 hangminőségét.
4/5 anonim válasza:
Egyébként teljesen igazad van, nagyon rosszul fogalmaztam meg a válaszomat, el van fáradva az agyam. Arra akartam kilyukadni, hogy az EarPods fülest mindegy, hogy hova dugja, nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!