Miért nem működik?

Figyelt kérdés

Tegnap véletlenül fellöktem az asztali lámpámat és a radiátorra esett a feje és elment a fény. Utána egy kicsit visszajött, de kialudt. Vettem bele másik égőt, de nem működik. Mi romolhatott el benne és hogyan csinálhatnám meg? Ilyen a típusa: [link]

GOLBA SX065 20W

Csak nagyobb égőt vettem bele, de 20W-os éa 12V-os, de ezzel sem megy, akkor mi a baj? Illetve mi van akkor, ha nagyobb telejsítményűt teszek bele, mi baja lesz? Mert 20W maxot bír el. 35W 12V-osat tettem bele, de azzal sem megy.

2015. márc. 31. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Mérjél rá az antennákra, kb. 12 volt váltófesznek kéne ott lennie. Ha nincs, akkor vedd le a doboz alját, talán csak leszakadt egy forrasztás a trafó, kapcsoló mellett. Ha a trafón sem lehet megmérni a 12 voltot, akkor cucli.
2015. márc. 31. 21:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy másik ugyanolyan lámpának beletettem azt a részét, amibe az izzót kell tenni (nem tudom a nevét) és nem működik, viszont a most elromlott lámpának ezt a részét a másikba téve az működik, tehát nem azzal van a baj. Valahol lent lehet a baj, de azt nem tudom hogyan kell szétszedni. Talán nem kap rendesen áramot az izzó tartója.
2015. márc. 31. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

"de azt nem tudom hogyan kell szétszedni."

Akkor célba értünk, már nincs tennivaló.

2015. márc. 31. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt nem lehet szétszedni? Ott van a hiba ezek szerint?
2015. márc. 31. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!