Milyen távirányítós villanykapcsolóval tudnám a szobám lámpáját távirányítóval kapcsolni?
Néztem neten rádiófrekvenciás kapcsolókat, amiket csak simán ki kell cserélnem a mostani kapcsoló aljzattal. Viszont egyiknél se láttam távirányítót, amivel tudnám működtetni, de külön láttam, hogy olyat is lehet venni.
Nincs olyan ami egybe vagy? Vagy ha veszek külön-külön, akkor a távirányítót könnyet hozzá tudom hangolni a kapcsolóhoz?
1. : Távirányítós kell, nem tapsikolós.
2. : Ez távirányítós dugajzat, nekem kapcsoló kell.
3. : Igen, ezeket én is láttam, de ehhez nincsenek távirányítók. Épp ez a kérdésem, hogy külön ha rendelek hozzá távirányítót, akkor azt hogy tudom összehangolni?
Nincsen se tvm se dvd lejátszóm, külön a villanykapcsolóhoz kell nekem távirányító, rádiófrekvenciás, nem infrás.
Sok olyan távirányítós villanykapcsoló van amit a meglévő távirányítóid (TV, beltéri, stb) egyikével tudsz kezelni (tanítható).
De ezek infrásak nem rádiófrekvenciásak.
Praktikusabb mint egy sokadik távirányító a dohányzó asztalon, bár ezekkel is lehetnek problémák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!