Kalmar129 kérdése:
Ki tud egy ingyenesen letölthető zeneletöltő programot windows 7-es 32bit-es laptopra?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 16:26
1/5 Tengor válasza:
Én csak olyan letölthető letöltő programot tudok, amivel letölthetsz egy olyan letöltő programot, amivel le lelehet tölteni egy olyan letöltőt, amivel zenét tudsz letölteni.
Jah és mindegyik ingyenes.
2/5 A kérdező kommentje:
OK! És mi lenne az?
2015. márc. 29. 16:42
3/5 anonim válasza:
dvdvideosoft
free studio manager. YT ről tudsz vele letölteni. Meg van a csomagban zeneszerkesztő videóvágó meg ilyen nagyon alap cuccok.
4/5 A kérdező kommentje:
Most beletaláltál, mert pont azom nem működik a gépemen de azért kössz!
2015. márc. 29. 17:55
5/5 anonim válasza:
Az új verzió nekem is buggos eddig semmi nem volt vele....nem tudom mi a f*@*sz baja van. (jelentem én is 32bit-tel dolgozok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!