Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek windows 10 vagy...

Szerintetek windows 10 vagy késöbbi verzió havi vagy éves díjas lesz, mint office 365? Szivatás vagy megéri?

Figyelt kérdés
Csak mert mondták hogy szolgáltatás lesz és az alatt sok mindent lehet érteni. És ha nem akarok új rendszert madj pl: leállítják a skypot mint wp 7-en? Azért érdekel mert akkor megyek linuxra. Én megveszem az office- és 3 verióval uána újat. De nem akarok előfizetni.

2015. márc. 25. 12:38
 1/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Jelenleg is kell fizetni érte. És nemsokan teszik. Ezen mit változtatna ha havi, vagy éves díj lenne.
2015. márc. 25. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Látom nem jött át mit akartam. Egy a havi vagy éves kötés valamihez nem feltétlen jó. Valami megvettem mert volt rá lové késöbb lehet már nem lett volna rá. Érted? Amúgy meg az ember mégha képletesen is szereti magáénak tudni a rendszert. Ez így olyna mint egy játékgép. Lejár azt jöhet a coin. Office-t meg mondom, h olvastad évekre veszem meg. Ha nem fizetek elő majd be sem lép?! Régen meg megvetted aztán ha nem volt pénz az volt késöbbre is, vagyis új szabályok genyóbbak.
2015. márc. 25. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy bérelni kellene a Windowst? Hosszú távra tényleg nem éri meg, bár ha sűrűn dobnak ki új verziót, akkor esetleg. Ki kell számolni. Lehet, hogy a MS ritkábban akar majd új verziót kiadni, és a bérbeadással folyamatosabb a bevételük. A szoftver bérlés amúgy már régóta egy működő dolog, de eddig inkább cégeknek kínálták, nem magánszemélyeknek.
2015. márc. 25. 13:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a cégek a belakott rendszereket szeretik. Állami szférában rögtön windows 10? Érdekes lépés.
2015. márc. 25. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ennyit a sokaság véleményéről :(
2015. márc. 25. 15:25
 6/8 siddbudd válasza:

A Windows 10 rengeteg gépre ingyenes lesz. Amennyiben legális Windows 7, 8, 8.1 vagy 8.1 with Bing telepítve van a gépen, akkor az első évben ingyenesen lehet Windows 10-re váltani. Amúgy szerintem kizárt, hogy később havi- vagy éves díja lenne, inkább abba az irányba megy, hogy ingyenes legyen, mint a Mac OS X.

Az Office 365-höz csak annyit, bár nem erről kérdeztél, hogy nagyon olcsón, konkrétan ingyen (na jó: termékhez csatoltan) is hozzá lehet jutni. Rengeteg Windows 8.1 with Bing-es tablethez ingyen jár egy éves Office 365 Personal előfizetés. Én pl. most vettem egy Cube iWork 7 tabletet újonnan 22000 forintért és jár hozzá az Office 365 Personal egy évig. Ráadásul olyan licensz, ami azt is engedélyezi, hogy a tableten kívül egy Desktop PC-re is telepítsem (ha jól tudom, mindegyikhez ilyen licensz jár).

2015. márc. 27. 04:45
 7/8 A kérdező kommentje:
De ők csak szoftvert adnak nem, hogy lenne ingyenes?
2015. márc. 27. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. márc. 29. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!