Optikai kábelek között mi a különbség?
Figyelt kérdés
ebayen van 300-csillagos ég de mi köztük a különbség.láttam valami FT értékeket 5,10,20 ezek mit jelentenek.2015. márc. 15. 11:47
1/5 anonim válasza:
Én is szeretném tudni ugyanis vettem ebayen kinábol ingyen postával 3€ért optikai kábelt és tökéletesen müködik... Ezek után kiváncsi lennék rá, h mit tud jobban az amelyik 20 000 ft?
tapasztalatból azt tudom mondani, h valószínű semmit. mert a digitális optikai kábel vagy müködik vagy nem... Azt eltudom képzelni, h az idő során az olcsóbb kábel esetleg hamarabb meg/el törik és feladja a harcot valamint a csatlakozók minőségébe lényeges különbségek vannak. De mondom nekem 2 éve semmi baja a gagyi kinainak...
3/5 anonim válasza:
ha nem törik el amig odaér hozzád tökéletes lesz megltáod :) ilyesmi az enyém is és semmi baja :)
4/5 anonim válasza:
Az FT érték amúgy foot (láb) és a hosszát jelzi :p bocsi h nem írtam
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat.Akkor csak várnom kell :)
2015. márc. 15. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!