Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tudtok mondani a Samsung...

Kiszolika kérdése:

Mit tudtok mondani a Samsung Galaxy Tab 4 8. 0-ról?

Figyelt kérdés
Volt és van is Samsung telefonom, amelyekben csalódtam (sokszor lefagy, kilép egy játékból). De nem tudom, milyen táblagépekben...
2015. márc. 14. 16:17
 1/5 kérdező.. ***** válasza:

Pont ugyanolyanok a tabletjeik is.Nekünk egy tab 3 volt,de olyan laggos meg fagy hogy el sem tudom mondani.

Most ez nagyon megérné 68k-rt:

[link]

2015. márc. 14. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
És szerinted LG?
2015. márc. 14. 17:00
 3/5 kérdező.. ***** válasza:
Igen az Lg az nagyon jó.
2015. márc. 14. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

100%-ban támogatom.

Tapasztalat is,nekem volt szerencsém pont mind a 2 márkájú tablethez, LG-Samsung.

Igaz,kezdésnek vettem csak a Galaxy Tab 3-at,hogy kitapasztalljam,mégis milyen egy tablet.

Utána rá kb fél évre már nagyon lassú volt az egész rendszer,tisztító alkalmazást is használtam,próbáltam de sajnos azok sem segítettek nagyon. Tisztában vagyok vele,hogy nem egy erős hardverekkel szerelt atomgép.

Kb utána 4-5 hónapra a buszon hagytam véletlenül,hiába mentem vissza érte, sajnos esélytelen volt,nem is bántam viszont jópár adatom rajta volt.

Akkor gondoltam veszek már egy "jobb" hardverekkel rendelkező tabletet, így hát egy LG G pad 8.0 (WiFis)

tableten gondolkoztam,majd megis vettem,ezt használom kb fél éve,atom gyors még mindig,mindenben megfelel,játékra filmre, irodai alkalmazások,bármire.

Csak pozitívumot tudok mondani róla.

Remélem ez a kisebb regény elér az agyadig,és bízni fogsz bennem.

2015. márc. 14. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Mármint az első válasszolót támogatom.

És nekem a 8.0-s van,ami még kissé gyengébb hardveresen mint a 8.3,az meg főleg tökéletes mindenre.

2015. márc. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!