Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy Gamer gép kellene nekem...

Egy Gamer gép kellene nekem 250ezer Ft-ért!?

Figyelt kérdés
össze tudna valaki nekem állítani 1 inteles játékokra a legjobb lehetőségekkel és nem túl nagy winchesterrel ? olyan 500gb os olcsóbbal .. mert tárhelyre nem kellene a gép csak játékra , filmnézés stb :) amire 1 18éves srác használja .. de 250ezer legyen meg a pénz .. amit abból ki lehet hozni ha most azon múlik 10ezerrel lehet drágább ha úgy jön ki .. de sokkal több ne ! jaa és 1 24" os monitort is tudna valaki linkelni amin full HD és nagyon szép a kép ? a színek meg minden ? 60-65ezer Ftért lehet már kapni nem ? max 70ezerért .. Előre is köszönöm a gépnek az alkatrészeit megkérhetném ,hogy írjátok le és linket is küldjetek róla ahol össze lehet állítani
2015. márc. 12. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább te próbálj meg összeállítani valamit és utána írd be hogy mit gondolunk róla. Jobb ha nem vadidegenek találják ki hogy mit vegyél negyed millióért. Kicsit utána olvasol annak ami nem tudod hogy mi/mennyire számít aztán kész. Annyira nem nagy cucc.

Amúgy itt egy elég jó összehasonlító oldal:

[link]

Írja hogy a kiválasztott alkatrészek milyen FPS-re képesek játékokban, mennyit fogyaszt, stb.

De itt vannak ár (és minőség) kategóriánkénti összeállítások:

[link]

Persze itt Amcsi árak vannak az árak de hát megnézed ipon-on vagy valahol hogy mennyibe kerül itthon és kész.

2015. márc. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!