Etető hajó távirányító hangolása?
Figyelt kérdés
Van egy Nagytálya típusú etetőhajóm. Eddig remekül működött de az aksija tönkre ment, miután kicseréltem viszont nem reagál a távirányítóra! Arra gondolok újra kell hangolni ez lehetséges? Ha igen ezt, hogy tudom meg tenni. Sajnos egyáltalán nem értek hozzá!2015. márc. 8. 05:37
1/1 anonim válasza:
Milyen rádiód van? Ha 2,4 GHz-es akkor előfordul. Nézd meg és írd meg! Ha 27, 40 MHz-es, akkor gáz, mert lehet, hogy elrontottál valamit az aksi cserénél. Magad cseréltet az aksit és rajta a vezetéket? Nem fordított polaritással kötötted be? Mert más esetben nem felejtenek. Így még haza is lehet vágni! A 27, 40-esek kristállyal rendelkeznek. Nem vetted ki? Nem mozdult ki? Nézz utána! Ha 2,4 GHz-es akkor lehet párosítani. Akkor kell lennie hozzá egy "bindelő" kábelnek ( ami olyan dugóval rendelkezik mint a szervo) és egy rövid kábelhurok, "rövidzár" van rajta. Ezt kell a vevőn valamelyik helyre bedugva és úgy párosítani az adóval. Leírást keress a típusodat az interneten beütve, ( xy nevű, típusú rádió párosítása ) és megtalálod. Ha nem megy írj és nézz utána amit írtam azokat leírva és segítek! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!