Wifi jelszót hogyan tudok beállítani?
Figyelt kérdés
Vettem egy routert de egyszerűen nem tudom, hogyan lehet jelszót beállítani kaptam ip címet amit a böngésző címsorába kellett beírnom, és ott mindent úgy csináltam ahogy levolt írva, mégsem kér jelszót a csatlakozásnál. De ha beakarok lépni itt a újból a beállításhoz azt írja nem jó a jelszó.2015. febr. 22. 17:54
1/9 anonim válasza:
Hívj vagy kérj meg egy tecnikust és ő majd segít neked! :)
2/9 vatafak válasza:
szerintem sikerült felülírnod a router jeszavát és nem a wifiét. kell lenni egy reset gombnak azzal visszaállíhatod a kezdőadatokat
3/9 anonim válasza:
Milyen típusú router ez pontosan?.
4/9 A kérdező kommentje:
Az van ráírva Ds-link 300Mbps wireless router
modell: DS-WR1000ND
2015. febr. 24. 10:42
5/9 anonim válasza:
Ez azért van mert a dslink sajnos egy kínai szemét. Cseréltesd ki pl.tplink routerre!. Én is jártam már így ezzel a márkával.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta az eladó ezt vigyem, ez a legjobb, meg persze ez volt a legdrágább is 8ezret fizettem érte. Úgy voltam vele, hogy egyszer kell megvenni. Nem gondoltam volna, hogy szemetet veszek. Ilyen tp-linkeset hol találok?
2015. febr. 25. 11:38
7/9 anonim válasza:
Pl:Euronics
Lehet neten is rendelni: [link]
Egyébként azért 1042ND-t ajánlom, mert ez az ami a dslink-hez a legjobban hasonlít. Nekem egyébként tplink 1043nd van, s hosszú évek óta müködik.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget+!! :)
2015. febr. 25. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!