Bestbyte oldalán kinéztem egy terméket. Online meg kell rendelni vagy csak simán elmehetek az üzletbe megvenni?
Figyelt kérdés
Az oldalon az szerepel,hogy készleten van a termék.Bemehetek megvenni,vagy mindenképpen meg kell a neten rendelnem és az üzletben csak átvehetem?2015. febr. 22. 08:43
1/6 kérdező.. válasza:
Itt kikeresed a városod és ott veszed:
2/6 A kérdező kommentje:
Az üzlet megvan,hogy hol venném.Csak az a kérdés,hogy előre megrendelés nélkül is kiszolgálnak-e vagy csak átvevőpont az üzlet.
2015. febr. 22. 08:48
3/6 belapus válasza:
Az nem biztos, hogy az adott üzletben van belőle, de ha ott rendeled meg, valószínűleg ugyanúgy elhozatják a központi raktárukból, mint ha online rendelnéd.
Az viszont lehetséges, hogy online megrendelés esetén valamivel olcsóbb az ár.
4/6 kérdező.. válasza:
Szerintem csak megrendelésre,de kérdezd meg tőlük.
5/6 anonim válasza:
Rendeld meg és aztán. De nem biztos, hogy ott éppen van belőle ott. Jobban járnál az online rendelnéd meg. PL: Ma megrendeled holnap már itt is van. Legalábbis nálam itt volt.
6/6 anonim válasza:
Ne vegyél ott semmit!
Ott semmire nincs garancia, ha gond lesz el fognak küldeni a francba és futhatsz a pénzed után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!