A freemailen leveleket kapok egy internetes partnerkereső oldal tagjaitól, pedig nem vagyok regisztrálva az oldalon. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Oldalt nem ír ki az e-mailnál, csak egy adott csaj nevét és az e-mail címét. A levélben mutat a csajról képet, egy helyesírási hibákkal teli szöveget, meg az oldal opcióit. Utánanéztem, tényleg van ilyen oldal. A neve erotikamost. Azt nem értem, hogy mért küldenek olyasvalakinek a címére levelet, aki nincs is oda regisztrálva. Vagy ez valami vírus vagy levélszemét-féleség vagy mi lehet?2015. febr. 21. 18:35
2/7 anonim válasza:
A freemail kiadja az adataidat pénzért.
Hiába tiltod le, időről időre újra meg fognak jelenni ezek a szemetek.
A helyedben elgondolkodnék azon, hogy egy nem ilyen tré szolgáltatónál nyissak emailt...
3/7 A kérdező kommentje:
Az oldal szerint olyan lányok írtak rám akik tőlem X km távolságra vannak. Egy nóném oldal, nemis hallottam még róla, és megvették volna a freemail-tól az adatokat? A levelek alján az áll, idézem: Ezt a levelet azért kaptad, mert egy tagunk a erotikamost szolgáltatáson keresztül üzenetet küldött neked. Ha nem szeretnél foglalkozni a taggal, a levelet hagyd figyelmen kívül! Szép napot!
Tehát úgy is kapok az oldalon lévő csajoktól levelet, hogy nem vagyok tag? Vagy lehet hogy valaki regisztrált oda a nevemben?
2015. febr. 21. 18:59
4/7 anonim válasza:
Csak spam, nem kell vele foglalkozni:
5/7 anonim válasza:
Azzal, hogy megnyitod, máris regisztráltál. Nekem ruszki csajokról érkeztek egyértelmű ajánlatok, igen rossz angolsággal. My deare Man... Miközben "vén" (30 éves) csaj vagyok! Spamok ezek,ne nyisd meg, csak töröld. A Freemail spamszűrője pocsék, hiába állítod be. Regisztrálj a Gmail-re!
6/7 A kérdező kommentje:
És ha sokáig nem nyitom meg az érkező leveleket akkor törlődik ez a bizonyos "regisztráció" ? Ja és neked is névreszólóan érkeznek a levelek?
2015. márc. 7. 08:18
7/7 anonim válasza:
Igen, névre szólóan jöttek, időnként töröltem. Ha valahol ezzel az email-címmel regisztráltál, akkor lelopták. De van mailboxos email-címem is, azzal a Facen vagyok fent. Erre névre szóló, fehérorosz prostik írtak és küldtek egyértelmű ajánlatokat. Lelopták a postafiók nevét! Kb. ennyit ér a Face saját védelme, szerencsére nekem stabil védelem van a gépemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!