Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Dvd író (pc-s) lézere hány...

Dvd író (pc-s) lézere hány voltal működik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
csak tipp: 3-5 V Azt tudom, hogy egy kettős lézer, ami kb 30 m.re ( csak addig tudtam megmérni)erősen elvilágít, 2 db ceruzaelemmel működik. Igaz, hogy ez a lézer nem éget, de a DVD ben csk pár mm-re kell hatnia.
2010. febr. 13. 00:45
 2/3 anonim válasza:
lévén hogy a gépben 5 vagy 13 van valószínüleg ezek közül valamelyik. A fénye meg csak azért közelröl erős mert rövidebb távra van fókuszálva.
2010. febr. 22. 03:17
 3/3 anonim ***** válasza:

1: nem a feszültség számít, hanem az áram. Az üzemi áram alatt pár %-kal már alig világít fölötte meg kinyiffan. Úgyhogy egy áramgenerátor kell hozzá.

2: nincs fókuszálva, ezért nagyon széttartó fénye van. Ha jól beállítod egy optikával akkor többtíz kilométerre elvilágít. Nekem pl 6 méterről átolvasztott egy sima kis műanyag poharat, amit a kávéautomata adott.

2010. máj. 18. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!