Átverhették édesapámat a nyomtatóval?
Apu vett egy nyomtató-fax-fénymásoló gépet. A tintapatront (vagy tonert) véletlenül ott felejtette az üzletben. Felhívták, mondta, hogy ő már nem tud visszamenni (a szomszédos városban vette a gépet), erre a pasi felajánlotta, hogy másnap elviszi, mert erre van dolga.
Amikor belerakta a gépbe, világított, hogy kifogyóban van a patron.
Kérdés, hogy elvileg nem teli tonert kellene adniuk egy új géphez? A másik meg hogy a pasi közölte apuval, hogy ha kifogy a toner 50 ezerért kell bele újat venni, de annyiba a gép sem került.
Bár az jobban idegesít, hogy egy új géphez, hogy adhatnak olyan patront, ami már majdnem üres. Szegény apu nem ért ehhez, ráhagyta, de én vissza akarok menni. Vagy elképzelhető, hogy csak próba patront adnak? De akkor miért volt olyan fontos, hogy apu elvigye.
Oké, de ha az üzletben kipróbálták, akkor miért telefonáltak utána hogy ott hagyta, ha csak egy próba patron volt, még el is vitte ugye neki a pasi. Meg azért ezt illene elmondani a vevőnek, hogy ez a nyomató tul.képpen nem ennyibe kerül, mert a 60 ezres patron nélkül nem működik. Én még nem láttam a gépet, de szerintem tintasugaras, tehát lehet, hogy nem tóner van benne, csak patron, de akkor meg végképp irreális a 60 ezer. Egyébként Konica márkájú, és 47 ezer volt. Az ugye már 100 ezer, kicsit sokallom ezért a sz@rért.
Csak ahol én vettem a saját nyomtatómat ott adtak hozzá teli patront.
Konikához elég húzós a patron. Nekem multis lézer volt, abba 25000ft. Most Samsung van 12000ft bele.
Szerintem biztos, hogy nem tintás. Még mindig sokalom a 50000-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!