Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen a gagyi riasztórendszer?

Milyen a gagyi riasztórendszer?

Figyelt kérdés
Szeretnénk családi házba roasztó rendszert telepíteni. Nem szeretnék kábeleket, így csak a rádiós megoldás jöhet szóba. A legnevesebb cég felmérte a házat, és adott egy 360 ezres árajánlatot. Én ugyanezt a neten komplett csomagban 70 ezerért látom. Kérdésem az, hogy mi a jó és a gagyi rendszer között a különbség? Úgy értem, mindkét csomagban 4 mozgásérzékelő, és 5 ajtónyitás érzékelő van. Mind rádiós. Mi lehet a különbség? Miért ennyire drága az egyik? Nem riaszt rendesen az olcsóbb? Vagy nem érzékel rendesen? Vagy csak a márka?
2015. febr. 20. 08:52
 1/4 Trafó1 ***** válasza:

Ha én lennék a legnevesebb kiflikészítő Európában akkor nálam egy kifli tíz euróba kerülne és 1 forintér készítenék a rabszolgáim.

A vezeték nélküli riasztó nekem ne tetszik, túl sok a hibalehetőség, és a téves riasztás lehetősége is,lehet ugyan azt a riasztó rendszert szerelnék fel 360 ezerért mint amit te találtál 70-ért , kérd el tőlük a rendszer típusát, aztán nézz utána te a neten.

2015. febr. 20. 09:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nem is tudtam, hogy a rádiós megbízhatatlanabb. Az ajánlatot adó cég konkrétan az Alarm wachter volt, a netes oldal pedig a riasztó depó. Bármilyen céget Felhívok, mind a saját maguk által forgalmazott terméket ajánlja, és fikázza a többit. Ezért vagyunk tanácstalanok a férjemmel.
2015. febr. 20. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg valamelyik biztonsági céget (pl. Celucci, Rimi stb.), kérj tőlük árajánlatot. Nekem tavaly 60 m2-es házra, úgy, hogy az elektromos vezetékek mellé húzzák be a kábelt, van kapcsolótábla és van sziréna, valamint a riasztó, rádiós távfelügyelettel 56 ezret kértek. De rá van kötve az áramra, ha azzal gond van, akkor átkapcsol akkura. Ha valaki feszegeti az ablakot vagy az ajtót, azonnal végigfut a néma riasztás, ha kinyítja, akkor üvölt a sziréna, de akkor már úton vannak az őrök.
2015. febr. 20. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkit megkrdezünk!
2015. febr. 20. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!