CB Rádiót használhatok engedély nélkül?
Politikát, reklámot természetesen nem sugároznák.
De többek között arra gondolok, hogy ha meglátják az 5 méteres antennát a háztetőn akkor szólhatnak, kérhetnek engedélyt?
ha meglátják az 5 méteres antennát a háztetőn akkor szólhatnak, kérhetnek engedélyt - igen, és ha bebizonyosodik, hogy nincs engedélyed sugározni, elkobozzák a készülékedet, és meg is büntetnek
és ha zenét sugárzol, akkor nagyon meg fognak büntetni
ha a kézi cb rádióra gondolsz akkor bűntényt követsz el az antenna meghosszabításával
ha komolyabb cb rádióra gondolsz, akkor fentebb már leírtam
Komoly szabályok vannak....
oké bocs ... le vagyok maradva...
utánanéztem, igazad van
"Politikát, reklámot természetesen nem sugároznák"
Ez a rádió nem arra való,hanem gyors információ cserére vagy rövidebb beszélgetésre.
Használhatod engedély nélkül maximum 4watt adó teljesítményig. A komcsi időkben kellett jelszó/engedély hogy tudják ki izgat a fennálló rendszer ellen :-D Antennát is tehetsz ki tetőre bármilyet.
Bizonyos szabályokat viszont be kell tartanod, mégpedig hogy nem zavarhatod a csatornát folyamatos adással, zavaró jelekkel. Ezt sem hiszem hogy a hírközlésiek büntetnék de kezdeményezhetnek eljárást a többi felhasználók ellene(d).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!