Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A PayPal megbízható?

A PayPal megbízható?

Figyelt kérdés

A PayPal megbízható?

A PayPal, nem úgy van hogy anyukám, apukám, vagy valaki feltölt egy bizonyos összeget, és az le tudom használni akkor amikor akarom?

(Nekem arra kéne hogy minden hónap elsején kapok 5€-t és abból vagy gyüjtögetek, vagy elköltöm Counter Strike Global Offensieve skinekre)

Valaki légyszíves válaszoljon, és ha már válaszol akkor írja meg kérem, hogy hogyan működik ez az egész PayPal....

Előre is köszönöm! :)

2015. febr. 14. 22:53
 1/1 anonim ***** válasza:

"A PayPal megbízható?"

Röviden: igen.

"A PayPal, nem úgy van hogy anyukám, apukám, vagy valaki feltölt egy bizonyos összeget, és az le tudom használni akkor amikor akarom? "

A PayPal, de úgy van. ( Szerintem kissé szutyok így ez a mondat, de a kérdezőért mindent )

Bővebben, a lehetőségekről itt olvashatsz:

[link]

"(Nekem arra kéne hogy minden hónap elsején kapok 5€-t és abból vagy gyüjtögetek, vagy elköltöm Counter Strike Global Offensieve skinekre) "

( Ez minket Vili nem érdekel, én a pl a Csöcsös-Bögyös magazinra költöm el a havi 5 Eurómat, de gondolom ez mást nem igen érdekel)

"Valaki légyszíves válaszoljon, és ha már válaszol akkor írja meg kérem, hogy hogyan működik ez az egész PayPal.... "

Valaki válaszolt. Az egész működésének leírása szerintem kissé hosszadalmas lenne.Meg gondolom nem vagy túl szakértő a https protokolt illetően ( egyébként én sem )...vagy a PayPal befektetési / tulajdonosi része érdekel? Olvasgasd csak nyugodtan a linkelt oldalt, de akár a PayPal.com-on is találsz információt...

2015. febr. 15. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!