Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Safari problema a Mac-en?

Rebelle kérdése:

Safari problema a Mac-en?

Figyelt kérdés

Mac-em van es az a baj,hogy valamit letoltottem es azota akar hanyszor a safarira megyek es rakattintok valamire akkor rogton bejon egy uj ablak valami hirdetessel es reklamokkal es nagyon idegesito ,hogy minden klikkeles utana bejon. Mar minden bovitmenyt meg programot amit letoltottem toroltem ,de meg is bejon es nem tudom hol lehetne a Mac-en a rendszervissza allitast megcsinalni egy adott datumra.

Koszonom a segitseget

2015. febr. 14. 01:18
 1/2 A kérdező kommentje:
azt hiszem a Mackeeper volt az a program,ami miatt ez van .... tudna valaki valami jo virus olo programot ,mert ami jo a Mac-re olyat nem ismerek
2015. febr. 14. 01:23
 2/2 anonim válasza:
Macre nincs vírusírtó. vagyis helyesbítenék.én már találtam a neten de azok mind átverések és egyátalán nem védi a gépet
2015. febr. 14. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!