Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptop plusz 2 külön kép...

Laptop plusz 2 külön kép külön monitorokon?

Figyelt kérdés
Laptopomon van DVI, és VGA lehetőség is, ha VGA monitort és DVI-t is rádugok akkor lehetésges hogy mind 3 képernyőn más képet mutasson? VGA-val már próbáltam úgy tudom hogy működik a dolog.. de nem tudom hogy DVI monitorra is kiterjesztene egy külön képet?

2015. febr. 11. 17:30
 1/4 El_ristas válasza:

Ha a lapos vidikarijanak a meghajtoprogramja tudja ezt a lehetoseget szinte biztos. Nezz szet benne!

Bar ha elarulnad a laptop tipusat, hasznalt oprendszert sokat segitenel nekunk. (meg persze magadon is)

2015. febr. 11. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Acer TravelMate 6465

Windows 8.1 Pro x86

remélem így biztosabb választ tudsz/tudtok adni :)

2015. febr. 11. 19:22
 3/4 El_ristas válasza:

A vidikari legfrisseb drivere van fent a gyarto honlapjarol?

a multi monitor settings alatt kellene szetnezni ezen opciok utan kutatva. Bar nekem egy elsore gyanus hogy csak 1 talcat es egy kiterjesztett monitort tud kezelni. De igy tavolrol ez nem biztos, nezz szet a driver beallitasai kozott.

2015. febr. 12. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen.

Oké, akkor szétnézek a beállításaiban háha találok vmit, köszi a választ!

2015. febr. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!