Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mennyit érhetne...

Mit gondoltok, mennyit érhetnek ezek a pedálok/kiegészítők?

Figyelt kérdés

Régen gitároztam kb 2évig,egy távoli ismerősömtől kaptam két pedált vagy mit,én sajnos nem értek ezekhez.Akkor sem nagyon használtam őket mert nem értettem hozzá,most előkerültek a szekrényből,meg szerenték válni tőlük,eladnám őket de nem tudom mennyit érhetnek.Nézegettem a neten árakat róluk,de nem igazán találtam magyar viszonylatban.Szerintetek mi lenne erre a két eszközre a legreálisabb ár? Nem akarok ezeken nagyot "szakítani",nyilván nem is lehet mert elég régi daraboknak tűnnek,viszont annak semmi értelme,hogy csak porosodjanak nálam.

Tehát a két pedál:

-Ibanez Soundtank CM5 Classicmetal

[link]

-Aria APE-3 for Bass

[link]

Bízom benne,hogy lesz olyan aki ért ezekhez és tud mondani egy-egy árat,előre is köszönöm a segítséget! :)

2015. febr. 10. 13:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!