Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a HP ProBook...

Mi a velemenyetek a HP ProBook 4510s-es laptoprol?

Figyelt kérdés
Az elso laptopomat szeretnem megvasarolni es gondoltam hatha valakinek van ijen tipusu laptopja s elmondja a velemenyet.Nagyon megkoszonnem!
2010. febr. 10. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen gépem van, a 2x2ghz, 3gb ram és 4330 512 mb-os kártyával, 320 gb-s winyóval. Szépen megy a gép, viszont a winchester alatt melegszik rendesen. A billentyűzet határozott megszokást igényel, messze vannak egymástól a gombok, a szélsőket (pl az y) nehezen lehet lenyomni, de most, pár hónap után már megszoktam és a szabványos billentyűzet a furcsa.

A képernyő viszont szar. Nincs rá már szó. Bár nem tudom, hogy a többi laptopban hogy van ez, de a betekintési szöge szörnyű. Be kell centizni, hogy színhelyes képet adjon. Amúgy éles, hamar bekapcsolódik, ilyen probléma nincs vele. Viszont ez az örökös hajtogatás... Az agyamra megy.

Én 170ezer helyett 120ért vettem egy akció keretében, így abszolut megérte. Viszont 170ért vannak jobb gépek is ennél. Legalábbis ennél a kijelzőnél biztosan vannak jobbak.

2010. júl. 29. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!